Servicii Video

Indiferent că vorbim despre crearea de conținut video la cele mai înalte standarde sau de servicii și soluții video, Think Events lucrează cu echipamente video de ultimă generație și alături de operatori de imagine și tehnicieni profesioniști cu experiență în dezvoltarea unor producții vizuale de cea mai bună calitate.

Vă punem la dispoziție o gamă largă de soluții video profesionale, personalizate în funcție de nevoile fiecărui eveniment, inclusiv înregistrări playback sau live, transmisii live via ecrane LED sau LCD, videoproiecții sau prezentări dinamice, astfel încât fiecare eveniment să fie un succes.

Video a devenit parte integrantă a oricărui eveniment de succes. Tocmai de aceea, Think Events  vine în întâmpinarea celor mai exigente nevoi ale clienților noștri atât cu echipamente de ultimă generație –  videoproiectoare și ecrane de proiecție, cât și cu servicii de consultanță și logistică specifice fiecărui eveniment.

Experții noștri oferă soluții personalizate în funcție de dimensiunea și luminozitatea spațiului în care se desfășoară evenimentul (atât în interior, cât și în exterior), numărul de participanți, tipul de ecran sau cel fel de informații vor fi proiectate pe acesta. Suntem flexibili și avem soluții și echipamente care se pot adapta evenimentelor mari – lansări, evenimente corporate, târguri, conferințe, concerte, dar și  evenimentelor mici – prezentări, ședințe sau seminarii. Experții noștri în videoproiecție sunt implicați încă de la început proiectului și sunt alături de clienții noștri pentru a se asigura că fiecare eveniment beneficiază de tehnologia și echipamentul potrivit și pentru ca acesta să decurgă impecabil.

Cu ajutorul unei echipe de profesioniști cu experiență de peste 10 ani în dezvoltarea de conținut video, oferim clienților noștri posibilitatea de a pune în practică și cele mai îndrăznețe idei. Managerii noștri de proiect, editorii video, animatorii 2D/3D, inginerii și tehnicienii vă pot asigura o gamă extinsă de servicii, de la consultanță în materie de conținut, scenografie și lumini la proiectarea propriu-zisă a conținutului video, editare și post-producție. Suntem la curent cu cele mai noi tehnologii și împreună putem crea conținut video care va uimi și cel mai exigent public.

Ne dorim ca toate evenimentele la care colaborăm să decurgă impecabil și tocmai de aceea inginerii și tehnicienii Think Events folosesc servere media de ultimă generație. Acestea asigură, în primul rând, un control eficient al conținutului video și al ecranelor pe care acesta rulează. În plus, reprezintă și un element cheie pentru tehnologia interactivă menită să aducă invitații mai aproape de tema unui eveniment sau să faciliteze interacțiunea dintre public și un brand. Gama variată de servere media pe care le punem la dispoziția clienților noștri îi ajută pe aceștia să ruleze una sau mai multe imagini pe unul sau mai multe ecrane (din surse diferite), să realizeze înregistrări playback sau transmisii live sau să afișeze interacțiuni din social media în timp real. Toate acestea oferă dinamică oricărui tip de eveniment sau prezentare.

În era tehnologiei, o prezentare vizuală de înaltă calitate este importantă în crearea un eveniment de succes. Pentru a da viață ideilor clienților noștri, Think Events pune la dispoziție o gamă largă de ecrane și display-uri LED modulare, într-o serie variată de dimensiuni, ce pot fi folosite atât pentru evenimente organizate în interior (evenimente corporate, lansări, expoziții, târguri, petreceri, campanii publicitare în mall-uri sau magazine), cât și pentru cele organizate în aer liber (concerte, festivaluri, evenimente sportive). Echipamentele pe care le furnizăm sunt performante, ușor de personalizat și vă oferă posibilitatea de a concepe spectacole vizuale creative pentru orice proiect. Lucrăm doar cu producători de top, astfel încât puteți avea siguranța calității produselor.

Inginerii, designerii și tehnicienii noștri sunt alături de clienți încă de la început, pentru a le oferi consiliere profesională și găsi împreună cele mai bune soluții, indiferent de specificul și complexitatea fiecărui eveniment. Ne uităm atent la toate detaliile, de la numărul persoanelor care vor intra în contact cu ecranele LED, spațiul în care acestea vor fi amplasate la dimensiunile și rezoluțiile dorite, cât și specificul conținutului care va rula pe fiecare ecran. Indiferent cât de simple sau complexe sunt ideile sau viziunea clienților noștri, produsele și echipa noastră sunt aici pentru a le transforma în realitate.

Tuturor clienților care își doresc să livreze prezentări atractive vizual, oricare ar fi specificul sau amploarea evenimentului pe care îl organizează, le oferim ecrane LCD profesionale, de diferite dimensiuni, cu rezoluție Full HD. Mai mult decât atât, pentru a crea o experiență interactivă și memorabilă, Think Events închiriază și LCD-uri tactile, care încorporează tehnologia primeTOUCH și permite explorarea de noi posibilități în prezentarea și promovarea unui brand sau produs. Toate soluțiile noastre sunt ușor de personalizat, iar inginerii și tehnicienii noștri se ocupă de toate aspectele proiectului, de la consultanța privind tipul de echipamente potrivite pentru fiecare eveniment la transport, instalare și demontare.

Think Events folosește camere video performante, de ultimă generație, de la producători de top pentru a asigura clienților filmări și conținut video de cea mai înaltă calitate. Gama largă de echipamente pe care o avem disponibilă ne permite să ne adaptăm soluțiile pentru orice tip de proiect și orice buget. Indiferent de amploarea evenimentului, lucrăm alături de operatori de imagine profesioniști, cu experiență și atenți la detalii, care știu să capteze pe video atmosfera evenimentului și să surprindă cele mai importante momente.