Scenotehnica

Think Events are o experiență vastă în proiectarea și montarea sistemelor de rigging, baza fiecărui eveniment de succes. De la conferințe, seminarii, expoziții sau târguri, evenimente corporate până la competiții sportive și concerte în aer liber, Think Events oferă echipamente performante de scenotehnică, scene, podiumuri, ecrane, reglaje și grile de lumini, decoruri și suport tehnic la înălțime.

Inginerii, designerii și tehnicienii noștri certificați asigură proiectarea, montarea și demontarea sistemelor de rigging respectând toate normele, legislațiile și regulile de siguranță care se aplică la nivel național și internațional. Mai mult, structurile metalice pe care le folosim sunt construite pe schele versatile care ne ajută să ne adaptăm necesităților clienților noștri, indiferent de profilul evenimentului sau dacă acesta se organizează în interior sau în aer liber.

Rigging Design

Soluțiile Think Events acoperă toate aspectele proiectelor de scenotehnică, de la proiectare și desene tehnice, analiza necesităților, stabilirea unui program eficient de montare, montarea și demontarea rapidă a structurilor metalice. Mai mult, considerăm că, întotdeauna, cheia unui eveniment de succes o reprezintă proiectarea inițială a structurilor de rigging, de la scenă, lumini sau experiența video. Tocmai de aceea, inginerii și designerii noștri sunt calificați să gestioneze nevoile tehnice ale oricăror tipuri de evenimente și sunt alături de clienții noștri la fiecare pas, toate proiectele noastre bazându-se pe o comunicare deschisă, planificare minuțioasă, atenție la detalii și siguranță.

Mai mult, experiența noastră de peste 10 ani în domeniu ne ajută să oferim consultanță și asistență pentru a răspunde celor mai exigente cerințe și a asigura reușita oricărui proiect.