Lumini

Fiecare eveniment poate străluci dacă se desfășoară sub lumina potrivită, asigurată de echipamentele noastre de lumini. Indiferent că vorbim despre evenimente corporate, conferințe, târguri, petreceri sau concerte, luminile sunt cele  care pot inspira, energiza sau crea o atmosferă de poveste care să fascineze orice public.

Think Events dispune atât de unele dintre cele mai performante echipamente de lumini care pot pune în valoare orice eveniment, cât și de ingineri, designeri și tehnicieni cu experiență care pot transpune în realitate și cele mai complexe idei ale clienților noștri.

Echipamente de lumini

Acoperim o gamă largă de nevoi în materie de echipamente de lumini cu rol decorativ sau de animație, de la proiectoare și spoturi LED, spoturi de profil și urmărire, stroboscoape și blindere la echipamente inteligente de tip moving-head sau cele dedicate efectelor laser. În funcție de profilul fiecărui eveniment, Think Events vă oferă lumini arhitecturale care pot transforma fațadele clădirilor sau orice spațiu interior, lumini în culori reprezentative pentru companie, proiecție sigle și logo-uri (statice sau în mișcare) sau întregi spectacole de lumini pentru concerte, petreceri, lansări sau evenimente dinamice.

Consultanță și proiectare spectacol lumini

Credem că un eveniment reușit depinde și de un spectacol de lumini reușit, care să se potrivească temei, tonului și specificului acestuia. Tocmai de aceea, inginerii și designerii Think Events vă pot ajuta să alegeți cea mai bună combinație de echipamente de lumini pentru a crea atmosfera pe care o doriți pe parcursul întregului eveniment. Încă de la prima discuție, experții noștri sunt acolo pentru înțelege nevoile fiecărui client și de a oferi consultanță în toate etapele proiectului.