Evenimente online și hibrid

La Think Events ne-am adaptat serviciile la nevoile actuale ale clienților noștri.

Asigurăm echipamente, software și servicii specializate pentru evenimente online și hibrid de succes, indiferent de numărul de participanți.

Astfel, organizăm întâlniri de business, prezentări sau conferințe de la distanță, fie din confortul casei, biroului sau din spații care să respecte toate condițiile de siguranță impuse de autorități.

Echipamente de calitate

Indiferent de locație

Condiții de siguranță

Evenimente online / hibrid

Evenimente online

În contextul în care evenimentele online au devenit de nelipsit, devine din ce în ce mai importantă organizarea lor într-un mod cât mai profesionist. Indiferent de specificul acestora, inginerii și designerii Think Events se ocupă de tot ce presupune stabilirea unei conexiuni stabile, imagine și sunet clare și de calitate.

Folosim software specializat pentru a reda toate elementele de branding ale unei companii. De asemenea, îi ajutăm pe organizatori să ruleze cu ușurință în cadrul evenimentului atât filme sau clipuri video, cât și texte sau prezentări.

În plus, putem transmite evenimente online pe o multitudine de platforme, de la YouTube, Facebook Live, Vimeo la Zoom sau direct pe website-ul companiei.

Evenimente hibrid

Dorința de inovație și autenticitate a dat naștere unei categorii noi de evenimente online, din ce în ce mai populare. Astfel, evenimentele hibrid presupun prezența speakerilor într-un studio sau într-o sală dedicată, cu sau fără un număr limitat de oameni în public. Iar prezentările speakerilor sau discuțiile de panel sunt transmise online în timp real.

La Think Events dispunem de echipamentele necesare pentru a garanta un eveniment ireproșabil. Pe lângă transmisia online de cea mai bună calitate, furnizăm clienților și elemente de scenotehnică, în special panouri LED pentru rularea prezentărilor în spatele speakerilor. La fel ca și în cazul evenimentelor online standard, putem personaliza fiecare aspect al transmisiunii și folosi orice platforma de streaming, publică sau privată.

Mai mult, putem asigura chiar și o conexiune la internet în cazul în care locația de eveniment nu dispune de una suficient de stabilă.

Ve așteptăm și în studioul de evenimente online Think Events!

Punem la dispoziția clienților noștri studioul propriu Think Events, unde se pot găsi toate echipamentele necesare unei transmisii online la standarde înalte. Oferim și posibilitatea creării unui decor personalizat cu elementele de branding specifice fiecărei companii sau fiecărui eveniment.