Despre noi

Cu peste 10 ani de experiență în industria audio-video, Think Events pune la dispoziția clienților o gamă variată de soluții, servicii și echipamente performante pentru a crea evenimente memorabile. Suntem mereu la curent cu cele mai noi tendințe în materie de tehnologie și echipamente. Mai mult, experiența și proiectele de succes pe care le-am desfășurat până acum ne ajută să avem o viziune unică asupra pieței în care activăm și să înțelegem nevoile clienților noștri, jucători de top din toate industriile. Le punem acestora la dispoziție soluții, consultanță și asistență tehnică pentru evenimente și prezentări de impact, transformându-le în adevărate surse pentru atragerea potențialilor consumatori și parteneri de business.

Oferim servicii audio-video inovatoare și echipamente de ultimă generație pentru o gamă largă de industrii, de la FMCG, sănătate, telecom și tehnologie, imobiliare la industria auto sau cea muzicală. Fie că vorbim de echipamente de scenotehnică, lumini și sonorizare, sau de soluții video (creare conținut, videoproiecție, filmări, închirieri ecrane LED sau LCD), soluțiile noastre și experții noștri cu experiență au contribuit la crearea unor evenimente impecabile, care și-au fascinat publicul.

Indiferent de amploarea și specificul fiecărui eveniment, echipa noastră de profesioniști se implică activ în fiecare aspect al proiectului, oferind consultanță și asistență de la prima discuție până la finalizarea evenimentului. Tocmai de aceea, ne mândrim cu un portofoliu vast de clienți ca:

 • Nikon1,
 • Forbes Romania,
 • Oriflame,
 • Gillette,
 • Orange Romania,
 • RCS-RDS,
 • Rompetrol,
 • Accenture,
 • Philip Morris,
 • JTI,
 • Novartis,
 • Abbott,
 • Servier,
 • Summer Well,
 • The Mission,
 • artiști români și internaționali.

Am lucrat alături de aceștia, pentru a crea unele dintre cele mai de succes evenimente corporate, conferințe, târguri, lansări de produse, activări de brand, show-uri auto sau concerte și festivaluri.

Evenimente corporate

Indiferent că vorbim de întâlniri restrânse de business sau de conferințe și petreceri corporate cu peste 1000 de participanți, Think Events furnizează o serie largă de echipamente video performante care pot transforma și cele mai complexe idei în realitate, pentru a asigura succesul oricărui eveniment. Echipa noastră experimentată poate concepe și implementa soluții personalizate nevoilor oricărui client, de la lumini arhitecturale strategic plasate pentru a schimba atmosfera într-o sală de meeting la sisteme complexe de scenotehnică, lumini, sonorizare și video pentru prezentări și petreceri în locații de mari dimensiuni. În ceea ce privește soluțiile noastre video, echipa noastră de manageri de proiect, creatori de conținut și tehnicieni se poate ocupa atât de amplasarea unor ecrane LCD într-o sală de conferință, cât și de crearea unui concept la scară largă cu ajutorul ecranelor noastre LED versatile sau echipamentelor de videoproiecție în format mare. Suntem deschiși la orice provocare și suntem alături de clienții noștri pentru a-i ajuta să-și construiască un eveniment de succes. Printre clienții pentru care am furnizat soluții audio-video dedicate evenimentele lor corporate se numără: D10, BASF, UPC, Forbes, Coca-Cola, ING, Lyoness.

Târguri, lansări de produse și activări de brand

Încă de la început, am înțeles nevoia clienților noștri pentru excelență, inovație și creativitate când vine vorba de lansare unui produs sau punerea în valoare a unui brand. Tocmai de aceea, serviciile și echipamentele audio-video pe care le oferim pot fi personalizate și adaptate și celor mai exigente standarde de calitate pentru a crea evenimente impresionante. Am contribuit la lansarea unor produse din toate industriile, de la ciocolată, băuturi sau cosmetice la medicamente, gadget-uri sau tehnologie. Think Events poate oferi atât ecrane LED sau LCD pentru standuri, echipamente de lumini pentru branding-ul unei săli sau locații de eveniment, servicii de scenotehnică și echipamente audio-video pentru cele mai elaborate prezentări de produs, cât și soluții video pentru a crea o experiență vizuală interactivă și stimulantă și a aduce consumatorii mai aproape de produsul sau brandul prezentat. De asemenea, oferim consultanță și asistență tehnică cu ajutorul unei echipe experimentate de manageri de proiect, ingineri, designeri, tehnicieni specializați, experți logistică, operatori de imagine sau creatori de conținut. Dintre clienții cu care am colaborat pe târguri, lansări de produse și activări de brand putem menționa: Storia, Electric Drive, Dove, Magnum, Optrex, Primola, Kinder, Sanofi, Bayer, Lenovo, 3M, Samsung, Becks, Romtelecom, Rompetrol, Servier.

Concerte, conferințe și show-uri auto

Cu ajutorul soluțiilor și echipamentelor performante pe care le deținem, Think Events poate asigura și succesul evenimentelor de mare anvergură, asemenea concertelor, conferințelor și show-urilor auto. Fie că vorbim de elemente complexe de scenotehnică, spectacole impresionante de lumini, sonorizare la cea mai înaltă calitate sau soluții video care să impresioneze și să stimuleze imaginația oricărui public, echipa noastră de specialiști are experiența necesară pentru a crea evenimente memorabile. Gândim împreună cu clienții noștri soluții inovatoare și creative și oferim consultanță și asistență tehnică în orice etapă a proiectului, de la discuția inițială, planificare, producție la montare și demontare. Printre clienții pentru care am furnizat soluții video pentru concerte, conferințe și show-uri auto se numără: Hahaha Production, Swedish House Mafia, Summer Well, Absolut, Orange, Dev Talks, UX Bucharest, Renault, AutoItalia, Mazda.